Kami adalah Efferty

Dr. Raihana Binti Ismail merupakan doktor yang bertauliah (M.D MAL) berkelulusan dari University Crimea State Medical, Ukraine.

Misi 

  • Membantu 1 juta pasangan mendapatkan cahaya mata
  • Melahirkan 100ribu usahawan Efferty
  • Membuka lebih banyak peluang pekerjaan kepada lebih 30 juta rakyat Malaysia dibawah Effertz Family Initiative Programme

Visi 

To Bring Joy into People’s Life

"Hari-hari tekanan & penyelesaian kehamilan yang mengelirukan akhirnya berakhir!"

Cerita kita

Beliau telah berkhidmat di hospital kerajaan selama 5 tahun sebelum membuka kliniknya sendiri di Dungun pada tahun 2015.

Kepakaran Dr Raihana adalah memberi khidmat nasihat mengenai kesuburan kepada para wanita yang ingin hamil pada masa terdekat serta berkongsi berdasarkan pengalaman yang telah dialami oleh beliau sendiri. Kebanyakan pesakit beliau berada diluar kawasan Terengganu dan menghadapi cabaran untuk mendapatkan khidmat nasihat beliau.

Pada tahun 2019, Dr Raihana mengambil inisiatif untuk mengeluarkan produk kesuburan susu Efferty untuk membantu wanita yang mengalami masalah kesuburan dengan harga mampu milik. Susu Efferty diformulasikan khas oleh Dr. Raihana dan telah diuji secara klinikal di makmal bertauliah untuk mendapatkan keberkesanan produk tersebut. Susu Efferty terdiri daripada bahan-bahan semula jadi serta multivitamin. Ianya bagus untuk kesuburan dan sesuai diminum untuk lelaki dan wanita berumur 12 tahun keatas.

Sehingga kini, Dr Raihana telah membantu seramai 1000 pasangan berjaya hamil sejak pelancaran susu Efferty pada tahun 2019. Disebalik Nama Efferty, nama Efferty tercetus dari idea Dr. Raihana sendiri. Gabungan  ayat “Effort Fertility” yang bermaksud ikhtiar zuriat.

Our Recent Products

Kisah kejayaan kami

Keberkesanan Ikhtiar Bersama Efferty. Lebih dari 5000 pengguna Efferty telah hamil & beribu wanita gembira dengan keberkesanannya.

Puan Amalina

Dah nampak baby bump, tak sabar nak tunggu kehadiran cahaya mata sulung ini Alhamdulillah 2 tahun penantian zuriat berakhir bersama Efferty

Pn Nor Hafiza Razak

Saya penghidap PCOS Bekas pengguna Efferty 3 bulan berturut. Alhamdulillah kini sedang hamil zuriat pertama setelah setahun penantian . Mohon doakan dipermudahkan urusan,

Puan Salis Madiana

Setelah 14 tahun menanti kebahagiaan yang lama kami nantikan , semoga kamu menjadi anak yang soleh