[smartslider3 slider="7"]

Adakah anda ada masalah seperti ini?Adakah anda ada masalah seperti ini?

  • Bekerja 9-5 tapi komitmen tinggi dan gaji sentiasa tak cukup hujung bulan.
  • Anda seorang suri rumah sepenuh masa yang mahu meringankan beban suami.
  • Anda dibuang kerja sewaktu pandemik dan hilang punca pendapatan.
  • Anda baru habis belajar dan mahu berdikari, tak mahu susahkan ibu bapa.

Kisah kejayaan kami

Keberkesanan Ikhtiar Bersama Efferty. Lebih dari 1000 pengguna Efferty telah hamil & beribu wanita gembira dengan keberkesanannya.

Tuan Izharuddin

Saya tidak pernah cuba dalam bidang bisnes,Say zero dalam bidang ini

Pada mulanya isteri saya ingin berusaha untuk dapatkan anak kedua, dalam masa yang sama pengasas Efferty ni kawan baik saya jadi memperkenalkan Efferty untuk percubaan. Semestinya ada jatuh bangun dalam busines kerana saya memang zero dalam bidang bisnes ni. Perasaan happy apabila saya dapat ilmu dari founder bagaimana untuk recruit team dalam masa yang sama saya juga dapat membantu team saya mencapai target dan impian dalam bidang bisnes ni.

Puan Farhana

Saya hanya suri rumah , tidak ada pendapatan bulan tetap

Sebelum bermula perjalanan dengan Efferty , saya hanya suri rumah , tidak ada pendapatan bulan tetap. Ada juga cuba buat bisnes kecil kecilan dan hantar ke kedai , tapi tidak bertahan lama sebab kurang sambutan. Pendapatan masa tu hanya cukup untuk tampung belanja harian, sehinggalah saya berikhtiar dengan Efferty dan ingin mencuba menyebarkan manfaat. Alhamdulillah sekarang memperolehi Top 2nd Stokis Efferty.

Tuan Fitri

Kami pasangan suami isteri yang merupakan pekerja sektor swasta dan tidak pernah terikat dengan mana-mana perniagaan sebelum ini

Kami kenal Efferty melalui iklan HQ di Facebook pada tahun September 2019, bermula dengan mencuba diri sendiri disebabkan isteri ada haid yang tak teratur , amalkan 3 kotak Efferty perisa Madu Kurma dan berjaya hamil untuk kehamilan pertama. Pada awalnya kami bergerak secara solo dengan buat promosi iklan melalui Facebook saja. Kami awalnya fokus dengan zero cost marketing bila diberi training dari HQ kami juga mula terlibat dengan medium iklan berbayar yang lain untuk mempromosi produk Efferty.

Pengiktirafan & Penganugerahan Efferty

Atas keberkesanan produk, keyakinan pelanggan dan juga impian Dr. Raihana Ismail – Pengasas Efferty untuk niat murni dalam membantu lebih ramai pasangan yang sukar hamil, Efferty International Sdn Bhd telah mendapat banyak pengiktirafan daripada pelbagai pihak antaranya Sijil Halal JAKIM, RichWorks International Sdn Bhd, Majlis Amanah Rakyat (MARA), Siakap Keli dan lain-lain.

Sebab Kenapa Anda Perlu Sertai Efferty

  • Yuran pendaftaran serendah RM50 sahaja!
  • Guidebook diberi percuma oleh HQ
  • Komisyen yang lumayan untuk setiap produk terjual
  • Performance bonus diberikan mengikut pencapaian anda
  • Dapat membantu pasangan di luar sana yang mahukan zuriat

Jana Pendapatan Secara Online Dengan Efferty Hari Ini!

Jom Daftar Sebagai Reseller Efferty